onsdag 21 maj 2008

Loggbok 21/5

På förmiddagen fortsatte redigeringen på samtliga fronter. Det gjordes ganska stora framsteg men det upptäcktes också att vissa scener behöver viss komplettering. Ett system för komplettering upprättades i dokument för att underlätta framtida arbete.

Eftermiddagen började med en lunchhandledning då Palle svängde förbi för att övervaka arbetet. Han utdelade en rad tips på vad som skulle kunna förbättras men var väl huvudsakligen nöjd med arbetet. Vi bestämde nytt möte till torsdag nästa vecka, tid bestäms under kommande vecka. Sedan fortsatte redigeringsarbetet.

På kvällen hade vi ett extrainsatt gruppmöte där vi planerade upp den något knappa tid vi har kvar till projekt och uppsats. Vi har nu satt ut tydliga deadlines när saker och ting ska vara klara och hoppas att två dygn räcker för rendering och kvalitetskontroll. Från och med nu råder undantagstillstånd i gruppen där all tid prioriteras till produktionens fördel. Studion är redo och vi är redo, vi står redo inför slutstriden och kämpar in i döden.

0 Responses: