måndag 2 juni 2008

Loggbok 2/6

Vi lyckades! Äntligen är musikalen ett faktum även i .avi, första versionen blev klar runt 05:00 på morgonen. Daniel, Peter samt Oskar spenderade hela natten till morgonen med rendering plus exportering. Christoffer och Marcus gick till sängs vid 01:00 ungefär då de natten innan inte sovit mer än 1-2 timmar. Lite efter 5 begav sig Daniel, Peter och Oskar till Spetsen för att exportera montaget till en DVD men problem dök upp då det inte finns FRAPS på universitetets datorer. Några fler ändringar gjordes tills vi var nöjda. Beslut togs senare under dagen att .avi är formatet vi kommer visa vår produktion i på presentationen imorgon. DVD:n får vänta några dagar.

Samtliga närvarade under dagens presentationer i K2. Nu kl. 16:44 är det rendering med fritid kombinerad, något vi inte har unnat oss på länge.

2 Responses:

Anonym sa...

När kommer vi få lägga våra vantar på avin då :) Länk plx

Musical Of Warcraft sa...

Det är snart dags. Det har tagit lite tid att lägga den sista touchen på slutprodukten men nu är den klar. Just nu är det bara bearbetning för spridning på internet som är kvar och det händer just i detta nu. Håll ut så kommer det alternativ för att ladda ner!!!